't Oorhuis

Alpine

Alpine Hearing Protection heeft een uitgebreid assortiment in universele gehoorbeschermingsproducten. 

Alpine SleepSoft

Last van een snurkende partner?

Last van een snurkende partner? Dan biedt de SleepSoft de oplossing. De speciale filter filtert het "irriterende" geluid van snurken weg, terwijl u nog wel wakker wordt van de wekker. De SleepSoft geluiddempers zijn ontwikkeld ter bescherming tegen storende omgevingsgeluiden tijdens de slaap waardoor men kan genieten van een ongestoorde nachtrust.

  • Dempt omgevings- en snurkgeluiden
  • Bevordert een ongestoorde slaap
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor

De speciale slaapfilter zorgt ervoor dat alle omgevingsgeluiden worden gedempt waarbij echter harde en hoge geluiden als de bel en het roepen door kinderen nog hoorbaar blijven. De open kanaaltjes in de filters zorgen ervoor dat er geen drukverschillen ontstaan, men heeft geen afgesloten gevoel. De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor.

Alpine FlyFit

oordopjes voor het vliegen

Met de FlyFit kan u relaxerend vliegen. De speciale FlyFit filter dempt alle storende omgevingsgeluiden zonder dat u van de buitenwereld bent afgesloten. Hierdoor vergroot FlyFit uw vakantieplezier. Bij gebruik tijdens vliegreizen worden monotone, moemakende achtergrondgeluiden gedempt waardoor men fitter op de plaats van de bestemming aankomt. Bovendien zorgt het ingebouwde filter voor een betere drukregulering tijdens stijgen en landen. De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor.

Alpine Party plug

Speciale muziekfilters

PartyPlug oordoppen zijn uitgerust met speciale muziekfilters. Het is alsof je de volumeknop lager draait. De muziekbeleving én de kwaliteit van de muziek blijven prima. Ook kun je mensen blijven verstaan en voorkom je die irritante tuut in je oren.

Alpine MotoSafe Tour

  • De MotoSafe Tour voorkomt gehoorbeschadiging en vermoeidheid door windruis. Verkeer en communicatiesysteem blijven goed hoorbaar. Deze gehoorbescherming is ideaal voor toertochten, vakanties en op de snelweg. Ze zitten heel comfortabel onder de helm.
  • Alpine MotoSafe Race

    Met MotoSafe Race voorkom je gehoorbeschadiging en vermoeidheid door windruis op de motor terwijl verkeer en communicatiesysteem goed hoorbaar blijven. Ideaal voor op de snelweg, het circuit en bij een open helm. Heel comfortabel onder de helm.