't Oorhuis

Nieuw in 2014 :WIDEX CROS - hoor het verhaal van twee kanten

WIDEX CROS is bedoeld voor mensen met een eenzijdige uitval van het gehoor. Widex CROS benut de nieuwste hoortoesteltechnologie om het geluid van het dove oor naar het betere oor te sturen.
Wie kan baat hebben bij WIDEX CROS?

Hebt u één doof oor en één goed oor, dan is WIDEX CROS voor u bedoeld. Hebt u één doof oor en een gehoorverlies aan het andere oor, dan kan dit toestel worden aangepast als BiCROS.
Een praktisch oplossing

U draagt WIDEX CROS op uw dove oor, als een gewoon achter-het-oortoestel. Het vangt daar de geluiden op en zendt deze naar een hoortoestel op uw andere oor. Voor het andere oor kunt u kiezen uit de toestellen uit de DREAM-hoortoestelfamilie.


Hoor alle geluiden

Zonder twee werkende oren is het voor onze hersenen lastig om te bepalen waar geluiden vandaan komen.

Hoewel echt richtinghoren met een CROS-toestel niet kan worden hersteld, kan het wel een stuk eenvoudiger worden om de geluiden aan de kant van het dove oor waar te nemen, zonder steeds uw hoofd te moeten draaien.


Makkelijker luisteren - gesprekken in een drukke omgeving

Ook meedoen aan gesprekken wordt eenvoudiger met WIDEX CROS. Bent u bijvoorbeeld in een restaurant, of op een feestje, dan hoeft u niet steeds uw hoofd te draaien om degene die bij uw dove oor zit te kunnen horen.


Lange gebruiksduur van de batterij

De WIDEX CROS is zuinig met energie, zodat u niet zo vaak het batterijtje hoeft te verwisselen.

Terug naar nieuws