't Oorhuis

WIDEX SUPER - Voor het eerst wordt de RITE technologie in een super power hoortoestel toegepast

Met de SUPER introduceert Widex de Receiver-In-The-Ear (RITE) technologie voor het eerst in hoortoestellen die bedoeld zijn voor mensen met een ernstig tot zeer-ernstig gehoorverlies. Dit betekent dat nu ook deze slechthorenden kunnen profiteren van de voordelen van een klein, fraai vormgegeven hoortoestel.
Maar 'power' alleen is niet voldoende om te kunnen horen. Hoorbaarheid is een minstens zo belangrijk aspect en dat is precies waar de nadruk op ligt bij de SUPER, zodat ook slechthorenden in deze categorie mogelijk geluiden kunnen horen die ze misschien nooit eerdwer hebben gehoord.


SUPER biedt hoortoestelgebruikers:Het vermogen om te horen. SUPER is een uitzonderlijk krachtig hoortoestel waarbij de nadruk ligt op hoorbaarheid. En daarbij bedraagt de gemiddelde gebruiksduur van een 675-batterij maar liefst 3 weken!

De mogelijkheid om hun hoortoestel de hele dag te gebruiken - onder alle weersomstandigheden. Dankzij de slimme vormgeving is het toestel bestand tegen allerlei weersinvloeden en wordt het windgeruis beperkt met tot maar liefst 18 dB.


Betere geluidsoriƫntatie. SUPER440 biedt u betere mogelijkheden om vast toestellen uit welke richting geluiden komen, o.a. dankzij de InterEar-technologie.


Super power in een super klein hoortoestel. Ondanks de geringe afmetingen is de SUPER een uitzonderlijk krachtig hoortoestel.

Terug naar nieuws