't Oorhuis

Telefoonsystemen

Telefoon met versterking

Flashtel comfort III

Flashtel comfort III

Met de Flashtel comfort III regel je zelf het volume en de toonhoogte om je 
gesprekspartner optimaal te verstaan. De telefoon kan ook gebruikt worden 
met hoortoestellen die een T-stand hebben en aangesloten worden op extra alarmmodules. Bij een binnenkomende oproep kunnen extra flitssignalen ingesteld worden.

Flashtel comfort III met Bluetooth

Flashtel comfort III met Bluetooth

De Flashtel comfort III met Bluetooth functie laat je toe om, naast het gewone gebruik, het toestel aan te sluiten met toestellen die Bluetooth hebben zoals bv. een draadloze hooftelefoon.

Scalla 2

Scalla 2

De Scalla 2 comfort  laat je toe het volume en de toonhoogte nauwkeurig te regelen, heeft 4 snelkeuze toetsen, 8 snelkeuze toetsen met foto’s en is combineerbaar met hoortoestellen met een T-stand. Bij een inkomende oproep flitst de telefoon en geeft hij een extra luid belsignaal.

Scalla 3 combo

Scalla 3 combo

De Scalla 3 combo bestaat uit een vast en een draadloos toestel. De telefoon is compatibel met hoortoestellen met een T-stand en het volume en de toonhoogte kan men zelf regelen. Er kunnen 5 noodnummers ingesteld worden, snelkeuzetoetsen met foto’s en de telefoon flitst en/of geeft een luide beltoon bij een inkomende oproep.

Freetel III

Freetel III

De Freetel III draadloze telefoon  is regelbaar volume en de toonhoogte  toe en flitst bij een ontvangen oproep. De freetel is aansluitbaar op andere alarmmodules (bv. een extra flitser of een vibreerkussen) en connecteerbaar via de T-stand met hoortoestellen. Daarnaast kan men via de bluetooth de telefoon koppelen aan andere apparatuur bv. een hoofdtelefoon.