't Oorhuis

Telefoonversterkers

In een handomdraai geeft u uw telefoon een extra portie volume. Telefoonversterkers bieden gesprekscomfort thuis, in hotels of bij het gebruik van openbare telefoons.

Draagbare telefoonversterker

PL 10

De PL-10 wordt bevestigd aan de telefoon waardoor je op een comfortabel volume zonder hoortoestellen kan praten met je gesprekspartner, hierbij is kan je ook rechtstreeks via de hoortoestellen met de T-spoel luisteren.

Draagbare telefoonversterker

PL 51

De PL-51 wordt bevestigd aan de telefoon (via een stekker) waardoor je op een comfortabel volume zonder hoortoestellen kan praten met je gesprekspartner, hierbij is kan je ook rechtstreeks via de hoortoestellen met de T-spoel luisteren. De telefoonversterker is ook mee te nemen op reis.

Draagbare telefoonversterker

TA-2

De TA-2 wordt naast de telefoon geplaatst waardoor je op een comfortabel volume zonder hoortoestellen kan praten met je gesprekspartner, hierbij is kan je ook rechtstreeks via de hoortoestellen met de T-spoel luisteren. De telefoonversterker is mogelijk via batterijen alsook via het stopcontact.

Draagbare telefoonversterker

CM-BT2

De CM-BT2 werkt via Bluetooth en laat je draadloos en handsfree bellen met smartphone via de hoortoestellen in T-stand. Zelfs muziek en andere audio kunnen via de smartphone en andere Bluetooth apparaten rechtstreeks beluisterd worden met de hoortoestellen.